از نیمه خرداد
در کتاب از نیمه خرداد از بیانات و خاطرات رهبر انقلاب استفاده شده و نویسنده تلاش کرده تا با گذر از تصویر رهبری به عنوان یک سخنران زبردست، به طور فشرده، نمایی روشن و سرراست از خطوط کلی زندگی، شخصیت، اندیشه و رهبری حضرت آیتالله خامنهای ارائه کند ، این کتاب که به کوشش آقای مصطفی غفاری فراهم شده را میتوان نخستین نمونه در مطالعات رهبری پژوهی مبتنی بر تجربه انقلاب اسلامی دانست که نه تنها به اندیشه، بلکه به الگوی کنش و سازوکارهای رهبری آیت الله خامنهای نیز میپردازد.
55٬000 تومان
بدون مالیات
محصول موجود است و میتوانید سفارش دهید
از نظر ساختاربندی، کتاب از چهار بخش تشکیل شده است؛
بخش نخست؛ به آشنایی با زندگی علمی _ اجتماعی، مبارزات سیاسی و برخی ویژگیهای شخصیتی آیتاللهخامنهای پرداخته است.
بخش دوم؛ که در آن با استناد به بیانات معظّمٌله تلاش شده است تا طرحی کلی از اندیشه ایشان صورتبندی شود.
بخش سوم؛ بطور خاص به الگوی رهبری آیتاللهخامنهای اختصاص یافته و کارویژه رهبری در قالب دو سازوکار «گفتمان سازی» و «نهاد سازی» در آن مورد بررسی قرار گرفته است.
و چهارم؛ بحثی است پیرامون چگونگی دستیابی به فهم درست از بیانات رهبر معظّم انقلاب اسلامی.
در میان مباحث مطرح شده در این کتاب مواردی به چشم میخورند که هر کدام در نوع خود جالب توجه بوده و بحث پیرامون آنها میتواند در شناخت سیاست و حکومت در جامعه ایران بطور عام و الگو و شیوه حکمرانی آیتاللهخامنهای بطور خاص حائز اهمیت باشند. بحث پیرامون سؤالات و مسائل زیر از جمله این مواردند؛ اینکه حضرت آیتاللهخامنهای در سیاست و سیره عملی خود آرمانگرایی را بر واقعگرایی مقدم میدانند یا بالعکس و یا تلفیقی از این دوگانه؟ اینکه؛ دیدگاه معظّمٌله درباره ولایت مطلقه فقیه، حکم حکومتی و حدوحدود ورود رهبری به جریان امور چیست؟ آیتاللهخامنهای تاکنون در چه مواردی از حکم حکومتی استفاده کردهاند و دلایل این امر چه بوده و چه مبنایی دارد؟ اینکه هیئت تحقیق و نظارت بر عملکرد رهبری(منتخب مجلس خبرگان رهبری) چگونه بر رهبر و بیت رهبری نظارت میکنند و دیدگاه صریح آیتاللهخامنهای درباره نحوه نظارت بر رهبری چیست؟ اینکه آیا آیتاللهخامنهای غرب را همانند طیفی از صاحبنظران معاصر یک کُل واحد میدانند و قائل به پذیرش یا رد کلی تکنولوژی و فرهنگ غرب هستند یا خیر؟ و در همین چارچوب نقد آیتاللهخامنهای به افرادی که از میان برخی ویژگیهای مثبت در غرب از قبیل «پشتکار» و «ریسک پذیری» صرفاً کشف حجاب و مسائلی از این قبیل را گرفتند چگونه و در کدام یک از طیفهای صاحبنظران درباره نحوه تعامل با غرب قابل تحلیل و ارزیابی است؟، اینکه؛ چرا آیتاللهخامنهای ضمن تشکر از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه تهران اعطای دکتری افتخاری از سوی آنان را نپذیرفتند؟ چرا علیرغم مخالفت صریح معظّمٌله درباره ستایشها و تعریف و تمجیدهایی که از ایشان به عمل میآید و امتناع از به کار بردن تعابیری از قبیل «لزوم ذوب شدن در ولایت»، برخی همچنان این ادبیات را گاهوبیگاه بکار میبرند؟ اینکه چرا سالهاست آیتاللهخامنهای مداوم از چفیه استفاده میکنند؟ چرا هر ساله نیمه رمضان جلسه با شعرا به پای ثابت برنامههای معظّمٌله تبدیل شده و مسائلی از این قبیل.
ویژگیها
- موضوع
- انقلاب اسلامی
- نویسنده
- مصطفی غفاری
- شابک
- 9786008218494
- نوع جلد
- نرم (شومیز)
- قطع
- رقعی
- تعداد صفحات
- 296
- سال انتشار
- 1395
- نوبت چاپ جاری
- بیست و پنجم
- وزن
- 296
- ناشر
- انقلاب اسلامی
یا حسین
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین<br /> <br /> <br /> جزاکم الله خیرأ کثیرا کثیرا