تو زودتر بکش
نویسنده: وحید خضاب
کتاب "تو زودتر بکش"
روایت نیروهای عملیاتی و اطلاعاتی اسرائیل از 60 سال ترورهای موساد، از ترور مبارزین فلسطینی تا ترور عماد مغنیه و دانشمندان هسته ای و موشکی ایران.
55٬000 تومان
بدون مالیات
محصول موجود است و میتوانید سفارش دهید
این کتاب آخرین اثر تحقیقی برگمن است. کتاب، روایتی "اسرائیلی" از پیش زمینه ها و روند تشکیل سازمان های اطلاعاتی این رژیم است و در این بین بیش از هر چیز بر ترورهای صورت گرفته از سوی این دستگاه ها تمرکز دارد.
برگمن، برای به دست آوردن تصویری از سیر و عملکرد این دستگاه ها، هزاران سند ( که برخی از آنها، محرمانه بوده و به صورت غیر قانونی در اختیار او قرار گرفته ) و تعداد بی شماری کتاب و مقاله را بررسی کرده است. اما اهمیت بیشتر این کتاب، به صدها مصاحبه اختصاصی نویسنده با کسانی برمی گردد که خود به صورت مستقیم در این سازمانها ( یا در وقایع مورد اشاره در کتاب ) حضور داشته اند و رتبه سازمانی یا عملیاتی برخی از آنها نیز در بالاترین سطح بوده و همین، اطلاعات آنها را به معنای دقیق کلمه "دست اول" کرده است.
ویژگیها
- موضوع
- ماجراهای امنیتی
- نویسنده
- روئین برگمن
- مترجم
- وحید خضاب
- شابک
- 978-622-7177-190
- نوع جلد
- نرم
- قطع
- رقعی
- تعداد صفحات
- 416
- سال انتشار
- 1399
- نوبت چاپ جاری
- دوم
- وزن
- 450
- تاریخ بروز رسانی اطلاعات
- 1399/11/01
- ناشر
- شهید کاظمی
چند جلد
سلام، جسارتا این کتاب یک جلد هست یا 4 جلد؟
زمان چاپ جلد دوم
با سلام، جلد دوم كي چاپ مي شود؟ اصولاً چرا دو جلد شده و با اينهمه فاصله چاپ مي شود؟ بخشهاي مربوط به ايران كه اصلا در جلد اول نيست.
جلد های بعدی
سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان<br /> میخواستم ببینم آیا جلد های ۲ و... منتشر شده یا در دست انتشار هست و اینکه جمعا چند جلد خواهد بود و یک سوال دیگه اینکه آیا کتاب انگلیسی اصلی رو در فروشگاه قرار خواهید داد؟ <br /> خیلی ممنون میشم به ۳ تا سوالم پاسخ بدین ، اجرتون با خدا
سلام
خسته نباشید، جلد دوم کتاب کی میاد؟
شرمنده ایم
واقعا انسان ناراحت میشه چه کسایی رفتن و ما شرمنده موندیم
محمد
سلام چندصفحه هست؟ جلددوم هم دارد؟