دوره ات نگذشته, مربی

نویسنده: حسن مجیدیان

کوتاه نوشته های فرهنگی و تربیتی حسن مجیدیان
مربی بودن فقط به این نیست که چند نکته تربیتی بدانیم یا برای نوجوانان برنامه برگزار کنیم. مربی واقعی کسی است که بتواند نوجوان را بشناسد، دنیای او را بفهمد و برای رشد او در موقعیت‌های واقعی زندگی نقش‌آفرینی کند. «دوره‌ات نگذشته مربی» نوشته حسن مجیدیان، از تجربه سال‌ها فعالیت و ارتباط مستقیم با نوجوانان شکل گرفته و تلاش می‌کند نگاه مربی را از تربیت صرفاً فردی به یک تربیت عمیق‌تر و اجتماعی‌تر ببرد.
این کتاب بر اهمیت تجربه، ارتباط و حضور در میدان تربیت تأکید دارد. از نگاه نویسنده، نوجوان در خلأ رشد نمی‌کند؛ شخصیت او در ارتباط با دیگران، در جمع، در تجربه تعامل و حتی در مواجهه با اختلاف‌ها و چالش‌ها شکل می‌گیرد. بنابراین مربی هم نمی‌تواند تنها به انتقال مفاهیم و ارتباط مستقیم با متربی اکتفا کند؛ بلکه باید زمینه حضور نوجوان در جمع و شکل‌گیری روابط سالم و سازنده را فراهم کند.
«دوره‌ات نگذشته مربی» برای مربیانی است که می‌خواهند در کار تربیتی خود فقط به تجربه‌های گذشته تکیه نکنند و همچنان یاد بگیرند، تجربه کنند و شیوه‌های ارتباط با نسل جدید را بهتر بشناسند. کتاب، با تکیه بر تجربه‌های عملی نویسنده، می‌تواند نگاه مربیان به رابطه با نوجوان و نقش خودشان در فرآیند تربیت را به چالش بکشد.

چرا کتاب «دوره‌ات نگذشته مربی» را بخوانیم؟
•  از تجربه‌های عملی نویسنده در عرصه تربیت و ارتباط با نوجوانان بهره می‌گیرد.
•  بر اهمیت تربیت اجتماعی و نقش جمع در شکل‌گیری شخصیت نوجوان تأکید دارد.
•  به مربی یادآوری می‌کند که تربیت، صرفاً انتقال دانش و توصیه‌های فردی نیست.
•  به موضوع رابطه میان مربی، متربی و اجتماع توجه ویژه دارد.
•  برای مربیانی که به دنبال بازنگری و عمیق‌تر کردن شیوه تربیتی خود هستند، نکات قابل تأملی دارد.
این کتاب برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب برای مربیان تربیتی و فرهنگی، معلمان، فعالان مسجد و کانون‌های فرهنگی، مسئولان حلقه‌های نوجوانان و همه کسانی که با تربیت و رشد نوجوانان سروکار دارند مناسب است؛ به‌ویژه کسانی که می‌خواهند نقش ارتباط، جمع و تجربه‌های اجتماعی را در فرآیند تربیت بهتر بشناسند.
گزیده‌ای از متن کتاب «دوره‌ات نگذشته مربی»:
«نمی‌شود کسی تنها و فردی رشد کند. تربیت فقط با انفراد و عزلت و خلوت نیست. نمی‌شود دانش‌آموز اهل جمع و اجتماع نباشد و تربیتش هم کامل باشد. در دنیای رابطه‌ها و پیوندها و برخوردها و درگیری‌ها و عکس‌العمل‌هاست که شخصیت آدم شکل می‌گیرد و کامل می‌شود. حضور در جمع امری اجتناب‌ناپذیر است. باید به تربیت اجتماعی دانش‌آموز توجه کرد. او را در جمع قرار داد. ارتباط و پیوندهایش را برقرار و استوار کرد. اینکه متربی فقط با یک مربی ارتباط داشته باشد و با جمع و اجتماع بیگانه باشد، نه‌تنها تربیت صحیحی پیدا نمی‌کند، بلکه منشأ و محمل بروز مشکلاتی هم خواهد بود؛ هم برای متربی و هم جناب مربی.»
.

 

حسن مجیدیان

ویژگی‌ها

موضوع
فرهنگی تربیتی
نویسنده
حسن مجیدیان
شابک
978-622-285-295-5
نوع جلد
نرم (شومیز)
قطع
رقعی
تعداد صفحات
69
سال انتشار
1404
نوبت چاپ جاری
اول
وزن
80
شناسه ملی
9850408
تاریخ بروز رسانی اطلاعات
1405/6/31
ناشر
شهید کاظمی

6 محصولات مشابه در شاخه های مختلف:

محصولات مرتبط

شما میتونید سفارش بدید: مقدار این محصول